Geen tijd om zelf een blog te schrijven?

Je bedrijf loopt goed. Je klanten weten je te vinden. Maar dat wil je in de toekomst ook zo houden, liefst zonder er al te veel tijd aan kwijt te zijn. Een blog schrijven op je website is een goede manier om jezelf onder de aandacht te houden. Maar daar heb je niet altijd tijd voor of zin in en bovendien is schrijven niet je vak. Overweeg dan eens een tekstschrijver in te huren die op regelmatige basis jouw blog vult.

Vindbaarheid

Je kunt nog zo’n mooie website hebben, als je er niets mee doet dan zal Google hem links laten liggen. Google vindt je pas aardig als je hem regelmatig voert met nieuwe, nuttige informatie. En Google is degene die je te vriend wilt houden als je klanten wilt trekken via je website. Daarom is het belangrijk vaak nieuwe content op je website te plaatsen. Een goede manier om dat voor elkaar te krijgen, is door een blog te schrijven. Hierin kun je je klanten informeren over de diensten of producten die je verkoopt. Of je kunt ze achtergrondinformatie geven over de problemen waar ze tegenaan lopen en die er de reden voor zijn dat ze op jouw website uitkomen.

Verkoop je bijvoorbeeld tandenborstels? Dan kun je informatie geven over wat er allemaal met je gebit kan gebeuren als je niet goed poetst. En natuurlijk kun je schrijven over de fantastische werking van jouw borstels.

Ik kan zelf wel een stukje schrijven

Veel mensen denken dat ze wel een stukje kunnen schrijven. En het goede nieuws is: dat kunnen ze ook. Een paar regels tekst intypen is echt niet zo moeilijk. Het slechte nieuws is echter dat het in veel gevallen verre van prettig leesbaar is. En dat is nu juist nodig om de aandacht vast te houden. Een lange lap tekst zonder alinea-indeling die ook nog eens barst van de taalfouten, probeer je daar maar eens doorheen te worstelen. Gelukkig zijn er mensen die weten hoe ze een tekst moeten opbouwen en hoe ze de aandacht wel vasthouden. En die het nog leuk vinden om te doen ook.

Ik schrijf een blog voor jou

Omdat ik begrijp dat je niet altijd tijd en zin hebt om zelf je blogartikelen te schrijven, kan ik het voor je doen. Je kunt me daarin geheel vrij laten en me zelf de onderwerpen laten kiezen die bij jouw bedrijf passen. Je kunt er echter ook voor kiezen onderwerpen aan te leveren. Hoe meer voorwerk je zelf hebt gedaan, hoe sneller ik klaar ben en hoe minder ik in rekening zal brengen. Wil jij ook een goed gevuld blog op je website? Neem dan eens contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!