Over Tekstbureau Van de Hoef

Een goede tekst schrijven is lastig. Niet alleen moet je de tijd zien te vinden om het te doen, je moet ook zien te voorkomen dat je verzandt in vakjargon. Je lezers, je potentiële klanten, haken af omdat ze er niets van begrijpen. Herkenbaar? Ik kan je daar bij helpen.

Ik heb jarenlang in de financiële wereld gewerkt en als daar iets is wat me is opgevallen, dan is het wel dat de teksten die je zoal tegenkomt, vrijwel allemaal onleesbaar zijn. Ik heb het mijn missie gemaakt daar iets aan te doen. Hoe kan dat beter dan door zelf als tekstschrijver aan de slag te gaan?

Nu kan ik niet in mijn eentje de hele wereld veranderen. Wat ik wel kan doen, is zorgen dat de teksten die op internet verschijnen, goed leesbaar zijn. Een prettige leeservaring, daar gaat het om.

Naast mijn vroegere werk als econometrist en actuaris heb ik ook altijd veel geschreven. Het is een beetje de rode draad in mijn leven: wat ik ook doe, ik kom steeds weer bij het schrijven uit. Zo heb ik een groot aantal artikelen geschreven over financiële onderwerpen, maar ook over andere onderwerpen. Mijn grote hobby is lezen, dus ik heb veel over boeken geschreven. Maar eigenlijk over alles wat mij interesseert.

Dus: heb je een of meer teksten nodig en wil je dat de lezer begrijpt wat je wilt zeggen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!